Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Show and tell – Leon Panjtar

20. junija, 2019 @ 18:00 - 20:00

Brezplačno

V četrtek 20. 6. ob 18.00 lepo vabljeni na predavanje Škofjeločana, podjetnika, inžinirja avtomatike in robotike ter soustanovitelja podjetja Kalmia Leona Panjtarja.

Predavanje poteka v prostorih Lokomotive na Mestnem trgu 38 (prvo nadstropje)

Njegova pot se je začela leta 2005, ko je kot študent fakultete za elektrotehniko ob študiju začel delati kot razvijalec na projektih za nekaj ameriških in domačih podjetij. Strast do programiranja je tekom študija rasla in po zaključenem študiju se je posvetil karieri v svetu programskih rešitev v oblaku. Kot programer, kasneje pa vodja razvojne ekipe je deloval najprej v podjetju Astec, ki ima še danes močan vpliv na njegov poslovni razvoj, nato pa v podjetju Comland. Po skoraj 6 letih službovanja, pa je stopil na samostojno poslovno pot in soustanovil podjetje Kalmia, ki se danes uspešno pozicionira na trgu invoativnih razvojnih podjetij in se ukvarja z butičnim razvojem programskih rešitev ter skrbi za uspehe strank na domačih in svetovnih trgih.

Na predavanju nam bo predstavil svojo poslovno zgodbo, na kakšnih temeljih je gradil svoje uspehe, kako je uspešno zagnal podjetje, kakšne težave in ovire so ga čakale na poti in zakaj je bootstraping dobra metoda za zagon svojega podjetja.

Podrobnosti

Datum:
20. junija, 2019
Čas:
18:00 - 20:00
Cena:
Brezplačno